Darrock Travel is dé specialist voor uw vakantie naar Ierland. Wij presenteren u een mooi aanbod aan fly-drives en citytrips naar het groene Ierland. Ierland heeft vele plekjes waar u volop kan genieten van de prachtige natuur, de steile rotskusten en de vele kastelen, kloosters en nog veel meer. Ierland is een land met een rijke geschiedenis en de Ieren zijn een sociaal volk waardoor u zich al snel thuis voelt.

U kunt Ierland, Noord Ierland en Schotland uitstekend met de auto ontdekken via onze speciaal geselecteerde fly-drives tegen de meest scherpe tarieven.

Waarom Darrock Travel?
Het authentieke, historische, culturele, culinaire, natuurrijke (Noord) Ierland en Schotland….. Wij bieden u de mogelijkheden om het deel te kiezen dat aan uw individuele smaak voldoet. Of u nu kiest voor een city-break, of fly-drive met verblijf in B&B's, farmhouses, of kastelen, bij Darrock Travel bent u aan het juiste adres!

Vakanties op maat naar de mooiste bestemmingen in Ierland, Noord Ierland en Schotland
Wanneer u een onvergetelijke reis gaat maken, wilt u een reis die optimaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Een reis waarbij u zelf uw reisduur en route kunt bepalen. Een reis waarbij u zelf kunt kiezen in welke steden u wilt overnachten en zelf bepaalt welke bezienswaardigheden u bezoekt. Waarbij u zelf aangeeft in welke accommodaties u wilt verblijven.

Specialistische kennis
Darrock Travel is de specialist op het gebied van Ierland Vakanties. Of u nu kiest voor, een city-break, een fly-drive of autoreis met verblijf in comfortabele (charme)hotels, B&B's, Manor Houses of een combinatie van dit alles; bij Darrock Travel bent u aan het juiste adres!

Kwaliteit, service en zekerheid
Darrock Travel is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Alkmaar aan de Helderseweg 14. Vele duizenden klanten boekten hun reis bij onze organisatie. Darrock Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam die het land bijzonder goed kennen. De inkopers komen vaak in Ierland en bezoeken alle aangeboden hotels met grote regelmaat. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Persoonlijk advies
Darrock Travel heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Darrock Travel biedt u de mogelijkheid om telefonisch of online te reserveren. Ons ervaren service team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Voor standaardboekingen adviseren wij u online te reserveren. Gemakkelijk en snel thuis beschikbaarheid bekijken.

 

iedereen Bovenste rij: Carla, Noelle, Daniel, Dia en Rilana
Middelste rij: Robbert, Marjon, Otto-Mark en Monique
Onderste rij: Colinda, Nancy en Sonia.

Maak kennis moet ons team  
Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...