Darrock Travel - (Noord)Ierland en Schotland

Noordelijk Ierland met verblijf in Manor Houses

Een rondreis door het noorden van Ierland en Noord-Ierland, met verblijf in Manor Houses.

Dag 1 – Amsterdam - Antrim
Vandaag vliegt u naar Belfast, de grootste stad en sinds 1922 de hoofdstad van Noord-Ierland. Hier haalt u de auto op om vervolgens door de ‘9 valleien van Antrim’ te rijden. Hier vindt u een gedenkplaats van Guglielmo Marconi, de uitvinder van draadloze technieken.

Dag 2 - Antrim
Rij vandaag naar de indrukwekkende kust van North Antrim, waar u ook de Giant’s Causeway kunt bezoeken. Blijf vandaag in de omgeving van Noord Antrim, breng hier een bezoek aan de Bushmills distillery, dit is ‘s werelds oudste wiskey distilleerderij, de vergunning stamt uit 1608! U kunt ook een bezoek aan een van de vele kleine kustplaatsjes brengen.

Dag 3 - Antrim – Derry
Reis vandaag naar Derry City. U kunt hier een bezoek brengen aan het Tower Museum en de O’Doherty Tower, waar u de geschiedenis van Derry kunt ontdekken. Maak uw tour compleet door langs de historische stadsmuren te lopen.

Dag 4 - Derry
Vandaag heeft u volop de tijd om de stad verder te ontdekken of om een bezoek te brengen aan een van de vele stadjes in de omgeving.

Dag 5 – Derry - Donegal
Rij vandaag naar Donegal en breng onderweg een bezoek aan het Glenveagh National Park en het Glenveagh Castle, 10.000 hectare aan bergen, meren, valleien en bossen.

Dag 6 – Donegal
Neem vandaag de tijd om Donegal stad en de omgeving te ontdekken. De plaats ligt aan Donegal Bay, aan de rivier de Eske en aan de voet van de Bluestack Mountains. Vrijwel alle bezienswaardigheden liggen nabij The Diamond (plein).

Dag 7- Donegal – Enniskillen
Rij langs het idyllische Lough Erne, met zijn vele betoverende eilandjes naar Enniskillen.

Dag 8 – Enniskillen
Vandaag kunt u een bezoek brengen aan een van de vele eilandjes in Lough Erne, hier treft u nog ruïnes en sculpturen uit de middeleeuwen aan. Boa Island is per brug bereikbaar, de overige eilanden per boot.

Dag 9- Enniskillen - Belfast
Helaas is er een einde gekomen aan deze bijzondere reis, u rijdt vandaag terug naar de luchthaven van Belfast.


Route: Belfast- Belfast| Totaal ca. 383 km
1e dag: Luchthaven Belfast - Antrim
2e dag: Antrim
3e dag: Antrim - Derry
4e dag: Derry
5e dag: Derry - Donegal
6e dag: Donegal
7e dag: Donegal - Enniskillen
8e dag: Enniskillen
8e dag: Enniskillen - Luchthaven Belfast


Inclusief: vliegreis per KLM en verblijf in standaard kamers op basis van logies en ontbijt. Bij deze reis is een huurauto categorie A inbegrepen voor 8 etmalen. Geeft u de voorkeur aan een grotere auto dan kunt u deze onder opties (stap 3) wijzigen in een andere auto categorie tegen de toeslag tussen categorie A en de door u gewenste categorie. Boekt u met 4 personen en heeft u liever 2 auto's in plaats van 1 auto dan kunt u dat bij boeking vermelden.

dar017fr

Noord-Ierland

Noord-Ierland, ook wel Ulster genoemd, ligt in het noordoostelijke deel van het eiland Ierland. Het landschap is heuvelachtig en bezit veel meren, zoals het grote Lough Neagh in het centrum van Noord-Ierland. De grootste stad van het land is de hoofdstad Belfast. De 2e stad is Londonderry, ook wel Derry genoemd.

Belfast
Belfast heeft zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke bestemming. Delen van de stad zijn volledig gemoderniseerd, maar het historische centrum is bewaard gebleven.

Londenderry (Derry)
Londonderry (Derry) is de enige volledig ommuurde stad van Ierland en een van de mooiste van Europa.

Giants Causeway
Rij de Giants Causeway kustroute (314KM), met meer dan 40 000 basaltkeien door de natuur in bijna volmaakte honingraatvorm zijn gerangschikt, van Belfast naar Londonderry (Derry). Deze route brengt u langs de mooiste vergezichten. Denk hierbij aan de prachtige groene heuvels, sfeervolle stadjes, eeuwenoude kastelen aan de klifranden en talloze bezienswaardigheden onderweg.
Inbegrepen
- vlucht per KLM Amsterdam - Belfast v.v. (o.b.v. de voordeligste klasse)
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- 8 etmalen Avis All Inclusive autohuur categorie A. (Hyundai i10 of gelijkwaardig)
- 8 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt

Niet inbegrepen
- lunches en diners
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- ruimbagage aan boord van de vlucht
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)
- airport pick-up charge (EUR 30,- per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's. De definitieve hotellijst ontvangt u bij uw reispapieren.

2016 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie