Darrock Travel - (Noord)Ierland en Schotland

Aanbiedingen

LUXE hoeft niet duur te zijn...

Het fascinerende, mysterieuze Ierland is rijk gezegend met prachtige, ongerepte natuur, slaperige dorpjes en levendige stadjes, spectaculaire kusten, boeiende ruïnes en andere overblijfselen uit het verleden. En niet te vergeten de charmante Ieren zelf, met hun uitzonderlijke vriendelijkheid, humor, ontspannen levenshouding en uitgesproken verbondenheid met eigen land en cultuur.

Bekijk hier al onze aanbiedingen voor een voordelige reis naar (Noord)Ierland of onze luxe reizen met hoge korting!

Stedentrips

Darrock Travel biedt u stedentrips naar de twee bekendste steden van Ierland: Dublin en Cork. Maar ook een stedentrip naar het Noord-Ierse Belfast. De stedentrips bestaan uit een retourvlucht en een accommodatie voor 3, 4 of 5 dagen. U kunt dus zelf kiezen hoe lang u in een stad wilt verblijven! In zowel Dublin als in Cork en Belfast biedt Darrock Travel u de keuze uit verschillende hotels. Zo kunt u kiezen voor de reis die bij u past. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bezoekje aan Dublin, Cork of Belfast te combineren met een van onze andere reizen. Vraagt u hiervoor naar de mogelijkheden!

Meer aanbiedingen

Ierland 8 dagen

Klassiek Ierland Special met Ryanair

Een ideale en voordelig geprijsde 8-daagse rondreis om kennis te maken met de hoogtepunten van Ierland. Met vertrek vanuit Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi. Deze reis wordt u extra voordelig aang... Lees meer

Toon op kaart Bekijk

Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de € 35,- reserveringskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds, de klaarzetkosten van de huurauto op de luchthaven (airport charge a € 30,-) en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's.

2016 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie